Home |  terug

Occasions kopen

Een occasion is bij Schadeautos.nl altijd een pareltje! Onze dealers kennen het autovak door en door. Alleen wanneer ze echt een mooie aanbieding zien staan, kopen ze een occasion erbij naast hun reguliere schadevoertuigen. Van hun kennis en kunde kunt u meeprofiteren! De bij ons aangesloten occasion dealers hebben een selectief aanbod van meer dan 1.000 verschillende kwalitatieve occasions, tegen handelsprijzen. De kans is groot dat u hier de droomoccasion vindt waarnaar u op zoek bent.

Occasion kopen bij een van onze occasion dealers

Bij Schadeautos.nl hebben we meer dan 100 verschillende occasion dealers uit het hele land als partner. Zij hebben altijd occasions op voorraad van precies het merk en model dat u zoekt. Of het nu een diesel of benzine is, een hatchback of station: u vindt altijd een tweedehands auto die aansluit bij uw wensen.

Betrouwbaar en veilig

Schadeautos.nl werkt uitsluitend samen met dealers die betrouwbaar zijn en lid zijn van brancheorganisaties als VSV, VBV, STIBA of ARN. Hier koopt u dus altijd een occasion die goed onderhouden is en waarvan de geschiedenis bekend is.

Assortiment tweedehands auto’s tegen handelsprijzen

Bij het complete assortiment van meer dan 1.000 tweedehands auto’s vindt u alle benodigde data van de voertuigen. Daarnaast bekijkt u de auto’s vanuit diverse perspectieven, want er is altijd een reeks duidelijke afbeeldingen aanwezig. Hierdoor wordt voor u snel duidelijk of een tweedehands auto aansluit bij uw wensen. Ook alle dealergegevens vindt u op de pagina, zodat u eenvoudig contact legt voor het maken van een proefrit of het kopen van uw favoriete tweedehands auto.

Vind eenvoudig de perfecte occasion

Bij Schadeautos.nl vindt u de scherp geprijsde occasion waarnaar u specifiek op zoek bent. Eindeloos bladeren door verschillende webpagina’s is niet nodig, want het handige filter neemt u speurwerk uit handen. Zo vindt u tussen alle koopjes snel de occasion die u zoekt. U kiest het gewenste:

Home |  terug